BREAKING NEWS | Victor Piturca, oficial la Universitatea Craiova! Vine alaturi de Eugen Neagoe la club, Papura e dat la o parte

Victor Piturca se intoarce in fotbalul romanesc!

Victor Piturca este noul manager al celor de la Universitatea Craiova! Primul meci la care va sta pe banca va fi impotriva Astrei, maine seara! Din informatiile Sport.ro, Corneliu Papura va ramane antrenorul echipei pana cand Eugen Neagoe va putea sa revina pentru a prelua functia de antrenor principal la Craiova, iar Piturca va fi managerul sportiv! Dupa aceea, Papura va trece la sectia de copii si juniori a clubului!

Piturca a semnat pe 3 ani cu Craiova.

Victor Piturca n-a mai antrenat din 2016 cand a fost pe banca celor de la Al-Ittihad. De-a lungul carierei, el a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova in 2 randuri: in sezonul 1994/1995 si in 2010. Fostul selectioner va fi insa manager la Craiova, nu antrenor.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT