Becali aprinde din nou Oltenia: "Poate le vine oferta!" Cei doi fotbalisti intrati pe lista FCSB: "Eu cred ca le fac un bine!"

Becali aprinde din nou Oltenia: "Poate le vine oferta!" Cei doi fotbalisti intrati pe lista FCSB: "Eu cred ca le fac un bine!"

Craiova - FCSB se joaca duminica, ora 21:00.

Gigi Becali a facut o noua declaratie care a aprins Oltenia. Patronul FCSB a declarat ca este dispus sa ofere 5 milioane de euro pentru Mitrita si Bancu, afirmatie venita chiar inaintea meciului direct dintre cele echipe.

Craiova a interpretat declaratia drept o incercare de destabilizare a echipei, insa Becali considera ca i-a ajutat pe olteni.

"Si cand le fac bine, le fac rau? Am laudat 2 dintre cei mai buni jucatori romani din campionat la ora asta. Si cand le laud jucatorii le fac rau? Eu cred ca le-am facut bine. Pentru ca declaratia mea poate fi citita si de altii, din strainatate. Si poate sa le vina oferta pe Bancu si Mitrita", a declarat Gigi Becali la ProX.

Mitrita a fost aproape de FCSB in doua randuri, insa Becali a ezitat sa oficializeze mutarea. Ultima data, Mitrita putea fi achizitionat pentru doar 700.000 de euro. Acum, oltenii nu vor sa-l cedeze nici pentru 3 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies