Afectat de acuzatiile de VIOL? Nici vorba! Faza care l-a facut pe Ronaldo sa urle: "Siiiiiii" VIDEO

Afectat de acuzatiile de VIOL? Nici vorba! Faza care l-a facut pe Ronaldo sa urle: "Siiiiiii" VIDEO

Cristiano Ronaldo s-a intors la antrenamentul lui Juventus. 

In timp ce internetul vuieste despre acuzatiile de viol aduse de o femeie din SUA la adresa lui Cristiano Ronaldo, portughezul si-a reluat antrenamentele cu Juventus.

Ronaldo a facut pariu cu Mandzukic si Cancelo la suturile de la distanta, si evident ca a castigat. "Siiiii" a fost explozia de bucurie a lui Ronaldo, care nu parea afectat de situatia sa.

Daca se dovedeste vinovat de viol, Ronaldo risca sa-si piarda toti sponsorii. Nike si EA Games au anuntat ca monitorizeaza cu ingrijoratoare acuzatiile aduse.

Ronaldo e acuzat de o femeie din SUA, care sustine ca a fost violata de portughezul dupa o petrecere in Las Vegas, in 2009.

Ronaldo a negat vehement acuzatiile, insa femeia a prezentat documente prin care a demonstrat ca a platit-o cuu 370.000 de euro ca sa-i cumpere tacerea.

Americanii au deschis o ancheta si vor sa afle adevarul. Si Juventus l-a aparat pe Ronaldo, care a anuntat ca nu vrea sa faca alte comentarii legate de acea seara. 

TOATA Romania vede Romania! Feroe - Romania, sambata, ora 19:00, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!



VIDEO PROTVPLUS.RO

"Vreau să le mănânc ficații!" Primarii din Mangalia și Hârșova acuză echipa ”România, te iubesc” că face reportaje la comandă
BRAT