Luni 07 Mai 2018, 11:47

32 de ani de la castigarea Cupei Campionilor. Ienei: "Atunci nu erau seici si jucatori straini!" Ce spune despre conflictul FCSB - CSA

7 mai 1986. O zi legendara in fotbalul romanesc. 

Pe 7 mai la Sevilla, Steaua castiga Cupa Campionilor in fata marii Barcelona. Socul a fost atat de mare incat Regele Spaniei nu s-a mai prezentat la festivitate ca sa le acorde trofeul stelistilor.

Emeric Ienei spera ca o echipa din Romania sa reuseasca din nou sa castige trofeul suprem din fotbalul european.


"As vrea sa ma simt cum m-am simtit contra Barcelonei la Sevilla. Ii felicit pe acei jucatori care au reusit sa castige cupa cea mai importanta din Europa.

As dori ca nu cumva sa spuna ca unii au fost stelistii care au castigat cupa campionilor si sa avem echipe care se bat din nou pentru castigarea Cupei Campionilor.


Nu mi-a venit sa cred nici dupa ce a fluierat arbitrul ultimul fluier. Am avut speranta ca atunci cand ajungem la 11 metri si am ajuns o sa avem castig de cauza.

Multa lume spune ca suntem singurii care am castigat. As dori ca fotbalul romanesc si Steaua sa aiba urmaritori si sa castige din nou Cupa Campionilor.

Atunci nu erau seici si nu erau jucatori straini, doar jucatori din Romania. Si au castigat Cupa. Chiar daca la 11 metri. Echipe mari au pierdut trofee la 11 metri, dar Steaua a reusit sa castige.

Nu i-a fost usor Regelui ca sa nu aiba Cupa Europei si cu o echipa de care el nu auzise. O echupa din lumea cealalta, spun eu.


Eu spun ca pentru ca nu se poate in momentul de fata ca Steaua actuala sa piarda acest titlu pe care l-a castigat. Eu spun asa ca nu poate sa existe alta echipa din Armata, doar Steaua veche are trofeul. Iar echipa care se zbate acum sa ajunga in divizia B sunt cei care urmaresc trofeul Europei. Sper ca intr-o zi, nu Steaua neaaparat, sa castige din nou o echipa Cupa Campionilor.", a spus Ienei la Ora exacta in Sport.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici