32 de ani de la castigarea Cupei Campionilor. Ienei: "Atunci nu erau seici si jucatori straini!" Ce spune despre conflictul FCSB - CSA

7 mai 1986. O zi legendara in fotbalul romanesc. 

Pe 7 mai la Sevilla, Steaua castiga Cupa Campionilor in fata marii Barcelona. Socul a fost atat de mare incat Regele Spaniei nu s-a mai prezentat la festivitate ca sa le acorde trofeul stelistilor.

Emeric Ienei spera ca o echipa din Romania sa reuseasca din nou sa castige trofeul suprem din fotbalul european.


"As vrea sa ma simt cum m-am simtit contra Barcelonei la Sevilla. Ii felicit pe acei jucatori care au reusit sa castige cupa cea mai importanta din Europa.

As dori ca nu cumva sa spuna ca unii au fost stelistii care au castigat cupa campionilor si sa avem echipe care se bat din nou pentru castigarea Cupei Campionilor.


Nu mi-a venit sa cred nici dupa ce a fluierat arbitrul ultimul fluier. Am avut speranta ca atunci cand ajungem la 11 metri si am ajuns o sa avem castig de cauza.

Multa lume spune ca suntem singurii care am castigat. As dori ca fotbalul romanesc si Steaua sa aiba urmaritori si sa castige din nou Cupa Campionilor.

Atunci nu erau seici si nu erau jucatori straini, doar jucatori din Romania. Si au castigat Cupa. Chiar daca la 11 metri. Echipe mari au pierdut trofee la 11 metri, dar Steaua a reusit sa castige.

Nu i-a fost usor Regelui ca sa nu aiba Cupa Europei si cu o echipa de care el nu auzise. O echupa din lumea cealalta, spun eu.


Eu spun ca pentru ca nu se poate in momentul de fata ca Steaua actuala sa piarda acest titlu pe care l-a castigat. Eu spun asa ca nu poate sa existe alta echipa din Armata, doar Steaua veche are trofeul. Iar echipa care se zbate acum sa ajunga in divizia B sunt cei care urmaresc trofeul Europei. Sper ca intr-o zi, nu Steaua neaaparat, sa castige din nou o echipa Cupa Campionilor.", a spus Ienei la Ora exacta in Sport.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT