dan barna Ana Maria Popescu Jocurile Olimpice Eroare uriașă facută de Dan Barna! Ce a postat liderul USR, după medalia olimpică cucerită de Ana Maria Popescu

Eroare uriașă facută de Dan Barna! Ce a postat liderul USR, după medalia olimpică cucerită de Ana Maria Popescu

Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la proba de scrimă, în cadrul Jocurilor Olimpice din Tokyo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:56
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 20:25

Ea este primul sportiv care a reușit să aducă o distincție pentru țara noastră, iar imediat după ce s-a încheiat finala jucată de ea au început să curgă șiruri de felicitări pe social-media.

Unul dintre oamenii cheie din stat care a avut o reacție cu privire performanța sportivei noastre este Dan Barna. Barna a postat un mesaj pe Facebook prin care anunța ca Ana Maria Popescu a cucerit medalia la argint la proba de... sabie.

  • Eroare uriașă facută de Dan Barna! Ce a postat liderul USR, după medalia olimpică cucerită de Ana Maria Popescu

"A început Olimpiada. Prima medalie pentru România la această Olimpiadă ne-a fost adusă astăzi, la sabie de multipla campioană olimpică, mondială și europenă Ana Maria Popescu. Este o medalia de argint cât una de aur nobil prin suferința și ambiția și perseveranța și îndărătnicia cu care Ana Maria a construit și a parcurs drumul spre ea. 

Am urmărit astăzi fiecare tușă a drumului parcurs de Ana spre o finală dramatică terminată 10-10 și decisă în minutul de extratime prin tușa de aur. Ana Maria Popescu dialogul menționat va exista. Felicitări, respect și admirație"" .

Ulterior, acesta și-a editat postarea și a modificat denumirea sportului din sabie în spadă. Ana Maria Popescu a ajuns, sâmbătă, până în finala probei de spadă de la Jocurile Olimpice. Aceasta a fost învinsă în finală de Sun Yiwen, cu scorul de 10-11, însă i-a adus României prima medalie de la Jocurile Olimpice din acest an.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!