Britney Spears Jaime Spears Virale Poza cu care Britney Spears a incendiat internetul! Aflată sub tutela tatălui, cântăreața a renunțat la haine

Poza cu care Britney Spears a incendiat internetul! Aflată sub tutela tatălui, cântăreața a renunțat la haine

Cântăreața se află sub tutela tatălui ei de mai bine de 13 ani, după problemele pe care le-a avut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:37
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:38

Britney se luptă să scape de sub tutela bărbatului care îi controlează viața, iar recent a primit și prima veste bună, aceea că a primit permisiunea de a-și alege propriul avocat. Cântăreața va fi reprezentată de Mathew Rosengart, cel care a mai ajutat celebrități de-a lungul timpului. 

Obiectivul principal este ca Britney Spears să scape de sub tutela lui Jaime Spears, cel care are drepturi absolute asupra averii sale și asupra a tot ceea ce face fiica sa. 

  • Poza cu care Britney Spears a incendiat internetul! Aflată sub tutela tatălui, cântăreața a renunțat la haine

Până în prezent, Britney a fost reprezentată de Samuel Ingham, care s-a retras recent după ce munca sa a fost pusă la îndoială, fiind văzut ca aliat al lui Jaime, în ciuda faptului că trebuia să apere drepturile artistei. 

Tatăl cântăreței controlează până și postările acesteia de pe rețelele de socializare, iar în unele dintre ele, fanii s-au arătat îngrijorați de starea lui Britney. În ultima postare, cântăreața și-a surprins fanii cu o poza extrem de sexy, în care a renuntat la sutien. Fotografia a strâns 2.3 milioane de aprecieri în doar 15 ore. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!