GALERIE FOTO Acestea sunt mașinile pe care le vor primi medaliații români la Jocurile Olimpice de la Paris!

COSR masini hibride medalii jo 2024 Toyota Toyota C-HR Jocurile Olimpice Sportivii români care vor lua medalii la JO 2024 vor primi ca premiu mașini japoneze hibrid / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 15:59
Data actualizarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 16:00

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment cu peste 200 de invitați. 

Oficialii și sportivii ai Team România au fost invitați la lansarea noului model hibrid Toyota C-HR

Sponsorul COSR a lansat mașinile pentru medaliații români de la JO 2024

Evenimentul a avut loc în București, iar delegația Mișcării Olimpice din România a fost condusă de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, campion olimpic, mondial și european la sabie, și de George Boroi, secretar general COSR.

  • Sportivii români care vor lua medalii la JO 2024 vor primi ca premiu mașini japoneze hibrid / Foto - Gabriel Chirea

Printre sportivii de la valoare, campionii și medaliații olimpici, personalități reprezentative ale sportului românesc prezente la această lansare, au fost Ana Maria Brânză-Popescu, Laura Badea, Alina Dumitru, Violeta Beclea, Cristina Vărzaru, Doina Melinte, Florin Popescu, Georgeta Andrunache, Cătălin Chirilă, dar și componenții echipei de polo în apă, calificată pentru această ediție a Jocurilor Olimpice.

Medaliații români vor primi mașini japoneze 

Compania japoneză este partener de mobilitate al Comitetului Olimpic și Sportiv Român de șapte ani, premiind și sportivii care au cucerit medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. COSR și Toyota au anunțat că sportivii români care vor urca pe podium la JO Paris 2024 (26 iulie - 11 august 2024) vor primi modele hibrid din gama abia lansată pe piață, diferite în funcție culoarea medaliei. 

"Trebuie să avem un optimism prudent şi spun acest lucru pentru că ştim foarte bine ce înseamnă Jocurile Olimpice, presiunea acestei competiţii şi factorul de surpriză pe care îl întâlnim peste tot în competiţia olimpică. Maşini vor fi pentru toate medaliile, aşteptăm ca toţi sportivii să se califice. E bine ca ei să se concentreze la ceea ce au de făcut, la a câştiga medalii, la a urca pe podium, şi după aceea vă asigur că vor fi mulţumiţi de premii", a îndemnat la moderație Mihai Covaliu.

Șeful COSR a și glumit, spunând că "la cât de bine arată mașinile pentru medaliați sunt tentat să mă reapuc de antrenamente și să încerc și eu să cuceresc o medalie la Paris"

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!