Romelu Lukaku Chelsea Inter Lukaku Transfer Italia

Romelu Lukaku, gata să plece de la Inter! Ce salariu i-a propus Chelsea atacantului

Campioana Italiei pare incapabilă să-și țină cei mai buni jucători.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 16:46
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 16:54

Inter traversează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar, patronii din grupul Sunning fiind chiar nevoiți să dizolve echipa pe care o dețineau în campionatul Chinei, Jiangsu, care tocmai reușise să câștige titlul, în premieră.

Pentru a nu fi nevoiți să vândă acțiunile de la Inter, șefii clubului s-au văzut nevoiți să se despartă de Achraf Hakimi, care a fost transferat de PSG, în schimbul a 70 de milioane de euro, iar acum se pare că și Romelu Lukaku este foarte aproape de a plecat, Chelsea insistând pentru serviciile sale.

  • Romelu Lukaku, gata să plece de la Inter! Ce salariu i-a propus Chelsea atacantului

Salariu colosal pentru Lukaku 

 

Presa din Italia spune că Chelsea este gata să achite 120 de milioane de euro pentru Lukaku, Inter fiind gata să accepte și să-l vândă pe belgian. Asta ar declanșa un adevărat carusel, înlocuitorul belgianului fiind Duvan Zapata, de la Atalanta, pentru care campioana Italiei ar urma să scoată 40 de milioane de euro.

Atalanta ar urma să-l transfere pe Tammy Abraham, de la Chelsea, tot contra 40 de milioane de euro. Lukaku ar urma să încaseze un salariu de 12 milioane de euro, considerabil mai mare față de cel de la Inter, de 8 milioane de euro pe sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!