Vineri 05 Octombrie 2018, 19:54

E din ce in ce mai rau! Decizia luata astazi de producatorii FIFA 19 dupa acuzatiile de viol aduse lui Ronaldo. Ce s-a intamplat pe toate platformele online ale EA Sports

Acuzat de viol si anchetat in Statele Unite, Cristiano Ronaldo mai primeste o veste proasta. Sponsorii sai incep sa devina reticenti in a-si asocia imaginea cu el.

Acuzatiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo incep sa aiba repercursiuni asupra imaginii fotbalistului lui Juventus. Electronic Arts, producatorul jocului FIFA 19, a decis sa reduca la minimum asocierea sa cu fotbalistul!

EA Sports a sters astazi imaginile si posterele cu Ronaldo de pe siteul oficial si a inceput sa o faca si de pe Twitter. Decizia vine la doar o zi dupa ce un purtator de cuvant al companiei a oferit o declaratie pe seama acestui subiect.

"Am vazut acuzatiile ingrijoratoare legate de Cristiano Ronaldo aparute in ultima perioada. Monitorizam atent situatia, avem pretentia ca sportivii care sunt ambasadorii EA Sports sa fie un exemplu si sa se comporte in conformitate cu valorile promovate de compania noastra", a spus acesta.

Cristiano Ronaldo ramane pentru moment pe coperta FIFA 19, probabil cel mai vandut joc al momentului.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
California a devenit „iadul pe pământ”. Mărturia unui român mutat în SUA