Cât mai duce Zlatan Ibrahimovic? "Leul" a semnat pe încă un an cu AC Milan

Zlatan Ibrahimovic AC Milan mercato rossoneri zlatan transfer Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 10:33
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 10:43

Zlatan Ibrahimovic (40 ani) va semna cu AC Milan, chiar dacă a suferit o accidentare teribilă și va lipsi o bună parte de la antrenamente.

Contractul suedezului cu AC Milan a expirat la începutul lui iulie și preț de câteva zile nu s-a spus nimic cu privire la viitorul acestuia.

Acum, jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a făcut public anunțul. Zlatan Ibrahimovic a decis să semneze pe încă un an cu gruparea de pe San Siro, chiar dacă a stat mai mult accidentat în sezonul precedent. 

 

Zlatan acceptă un salariu mai mic

La sfârșitul lui mai, suedezul s-a operat la genunchi în urma unei accidentări și a trebuit să accepte ideea că va sta pe bară pentru 7-8 luni. Totuși, CBS Soccer a anunțat că Ibra nu se va retrage și va continua să joace fotbal.

Asta l-a făcut pe jucătorul lui Milan, cotat la trei milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, să accepte un salariu mai mic, din pricina faptului că va o bună perioadă din startul campionatului.

Ibrahimovic, la AC Milan

Zlatan a trecut pe la Milan în două rânduri. Prima dată, suedezul a acceptat propunerea să evolueze în tricoul Rossonerilor în 2011, când a părăsit Barcelona și La Liga, pentru Seria A, după un sezon dezamăgitor la gruparea catalană.

Atacantul a stat la Milan până în 2012, când PSG l-au transferat pentru suma de 21 milioane de euro. 

Suedezul a revenit, ulterior, la formația de pe San Siro în ianuarie 2020. Zlatan petrecuse două sezoane la LA Galaxy, unde a făcut furori, cu gândul de a se retrage, dar nu a putut sta deoparte de fotbalul din ligile de top ale Europei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!