Zlatan Ibrahimovic AC Milan mercato rossoneri zlatan transfer Italia

Cât mai duce Zlatan Ibrahimovic? "Leul" a semnat pe încă un an cu AC Milan

Zlatan Ibrahimovic (40 ani) va semna cu AC Milan, chiar dacă a suferit o accidentare teribilă și va lipsi o bună parte de la antrenamente.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 10:33
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 10:43

Contractul suedezului cu AC Milan a expirat la începutul lui iulie și preț de câteva zile nu s-a spus nimic cu privire la viitorul acestuia.

Acum, jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a făcut public anunțul. Zlatan Ibrahimovic a decis să semneze pe încă un an cu gruparea de pe San Siro, chiar dacă a stat mai mult accidentat în sezonul precedent. 

 

Zlatan acceptă un salariu mai mic

La sfârșitul lui mai, suedezul s-a operat la genunchi în urma unei accidentări și a trebuit să accepte ideea că va sta pe bară pentru 7-8 luni. Totuși, CBS Soccer a anunțat că Ibra nu se va retrage și va continua să joace fotbal.

Asta l-a făcut pe jucătorul lui Milan, cotat la trei milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, să accepte un salariu mai mic, din pricina faptului că va o bună perioadă din startul campionatului.

Ibrahimovic, la AC Milan

Zlatan a trecut pe la Milan în două rânduri. Prima dată, suedezul a acceptat propunerea să evolueze în tricoul Rossonerilor în 2011, când a părăsit Barcelona și La Liga, pentru Seria A, după un sezon dezamăgitor la gruparea catalană.

Atacantul a stat la Milan până în 2012, când PSG l-au transferat pentru suma de 21 milioane de euro. 

Suedezul a revenit, ulterior, la formația de pe San Siro în ianuarie 2020. Zlatan petrecuse două sezoane la LA Galaxy, unde a făcut furori, cu gândul de a se retrage, dar nu a putut sta deoparte de fotbalul din ligile de top ale Europei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies