Romania - Olanda Ambros Martin ROMANIA - OLANDA EHF EURO 2018 Valentina Ardean Elisei Handbal

ROMANIA - OLANDA | "Vom da totul pe teren in urmatoarele meciuri!" Mesajul jucatoarelor nationalei dupa primul esec de la EHF EURO 2018

Romania 24-29 Olanda - vezi toate fazele meciului

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Decembrie 2018, 20:54
Data actualizarii: Duminica 09 Decembrie 2018, 21:04

Valentina Ardean Elisei a vorbit dupa infrangerea la 5 goluri in fata Olandei.

"Nu stiu ce s-a intamplat, nu pot sa zic eu ca s-a intamplat ceva, nu sunt eu in masura. Imi pare rau ca s-a intamplat sa luam bataie, ca nu avem victoria de partea noastra. E important sa trecem peste aceasta infrangere, sa fim cu capul sus, cu incredere in forta echipei. Sanse sunt in continuare.

Daca aveti incredere, puteti sa vedeti echipa din primele meciuri. Cu incredere in noi, in forma echipei putem sa castigam urmatoarele meciuri. Suntem in varf de forma, daca s-a intamplat o infrangere astazi, asta nu inseamna ca se va intampla si in urmatoarele partide. Trebuie sa trecem peste aceasta infrangere.

Bineinteles ca Spania va da totul, vii la un campionat european si joci, nu te dai la o parte. Fiecare meci e foarte important, noi vom da totul pe teren in urmatoarele meciuri. Trebuie sa invatam ca esecurile vin cateodata si trebuie sa trecem peste" a spus Valentina Ardean Elisei.

Modifică setările cookies