Erling Haaland Borussia Dortmund Transfer Germania

Tocmai si-a anuntat Haaland plecarea de la Dortmund?! Ce a postat starul norvegian dupa finalul sezonului

Erling Haaland a postat recent un mesaj in social media.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 20:43
Data actualizarii: Marti 25 Mai 2021, 00:55

Acesta le-a multumit suporterilor pentru contributia adusa evolutiei lui si a incheiat citatul cu propozitia: "Va iubesc si mi-e dor de voi!"

Astfel, unii suporteri au crezut ca acest mesaj prevesteste plecarea atacantului norvegian. Momentan nu exista, insa, niciun anunt oficial privind o eventuala plecare a atacantului de la Borussia Dortmund.

"Vreau sa profit de aceasta oportunitate pentru a multumii tuturor suporterilor galben-negri din toata lumea. Sezonul asta a fost despre voi, despre minunatul munte galben", a adaugat Haaland, pe profilul lui de Twitter.

Halaand a facut schimb de triocuri cu un arbitru, pentru a marca retragerea acestuia


Norvegianul a dovedit deja in mai multe randuri ca este un caracter frumos, iar acum a venit "randul" arbitrului sa simta asta.

Manuel Grafe a arbitrat meciul dintre Borussia Dortmund si Bayer Leverkusen, incheiat cu 3-0 pentru gazde, iar acest meci a fost ultimul din cariera pentru "fluieras".

Haaland a fost in forma maxima, ca de obicei, si a marcat o dubla pentru echipa lui Terzic, terminand astfel sezonul cu 41 de meciuri jucate si 41 de goluri marcate. Dupa partida, atacantul a facut schimb de tricouri cu arbitrul, in semn de respect pentru cariera acestuia. (Detalii si video aici)

Modifică setările cookies