SPECIAL | Cel mai bun jucator de FIFA din lume are deja 100-0 la noul FIFA 20 si face munti de bani din asta! A semnat cu City si traieste pe picior mare

SPECIAL | Cel mai bun jucator de FIFA din lume are deja 100-0 la noul FIFA 20 si face munti de bani din asta! A semnat cu City si traieste pe picior mare

Marcus Jorgensen are doar 20 de ani si a facut deja prima suta de mii de euro din jucatul pe consola.

La doar 20 de ani, danezul Marcus Jorgensen a depasit deja 100.000 euro castiguri din jucatul pe consola. El a fost legitimat la Manchester City ca jucator de FIFA si este urmarit de sute de mii de alti gameri amatori.

AS scrie despre Marcus Jorgensen ca este cel mai bun jucator de FIFA din lume. La FIFA 20, joc lansat de doar o saptamana, el are un record de 100 victorii si 0 infrangeri. Acesta a marcat 456 de goluri, avand o medie de 4.65 reusite pe meci. Media de goluri primite este de unul pe meci!

Pana la 20 de ani, Marcus Jorgensen a castigat 100.000 euro din turneele de FIFA, iar la inceputul anului Manchester City i-a oferit un contract. El a devenit reprezentantul clubului englez in mai multe competitii.

Marcus Jorgensen este cunoscut drept Marcuzo45, iar in 2019 a reusit sa castige 53.000 euro din turnee.

Pentru tanarul danez, jucatul pe consola reprezinta un job full time. In restul timpului, acesta se bucura de numeroase extravagante si calatoreste prin toata lumea, fiind adesea invitat la meciuri importante.

eSporturile sunt in plina ascensiune, iar banii pusi la bataie au crescut considerabil. In 2019, turneul FIFA eWorld Cup a pus la bataie premii de 500.000 euro!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One chance left. Berlin it is ????????

A post shared by Marcus Jørgensen (@marcusjoergensen_) on

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU MARCUS JORGENSEN

  • SPECIAL | Cel mai bun jucator de FIFA din lume are deja 100-0 la noul FIFA 20 si face munti de bani din asta! A semnat cu City si traieste pe picior mare
Citeste si:FIFA 20Esports

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies