Probleme mari de sanatate pentru Ionut Popa! Fanii au demarat o campanie de strangere de fonduri: mesaj emotionant al lui Dennis Man

Probleme mari de sanatate pentru Ionut Popa! Fanii au demarat o campanie de strangere de fonduri: mesaj emotionant al lui Dennis Man

Ionut Popa are mari probleme de sanatate.

Simpaticul antrenor, ajuns la 66 de ani, are probleme serioase de sanatate si are nevoie de sprijin financiar pentru a se putea trata. Suporterii au lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a-l ajuta pe Ionut Popa.

"Fostul nostru antrenor, Ionut Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta sufera de mai multe luni din cauza problemelor de sanatate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent si acum are nevoie mai mult ca oricand de sustinerea noastra. Mai presus de acestea, insa, retinem implicarea sa in momentele dificile pe care le-am intampinat impreuna si culoarea pe care Popica o aduce sportului nostru", au trasmis cei de la "Viata in Peluza".

Fost antrenor la UTA, Poli Iasi, Mioveni sau Poli Timisoara, Popa ar fi dezvoltat o semipareza iar starea sa este una complicata. Si fostul sau jucator de la UTA, Dennis Man, a lansat un apel pe fani pe contul sau de Instagram.

"Fostul nostru antrenor, Ionut Popa, are nevoie de ajutorul vostru. Acesta sufera de mai multe luni din cauza problemelor de sanatate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent si acum are nevoie mai mult ca oricand de sustinerea noastra. Mai presus de acestea, insa, retinem implicarea sa in momentele dificile pe care le-am intampinat impreuna si culoarea pe care Popica o aduce sportului nostru", a fost mesajul postat de jucatorul FCSB.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT