Fotbal intern

Costache, "Nostradamus" de la CFR. Când susține atacantul că se va decide titlul 

FCSB a rămas la 10 puncte distanță față de CFR, însă Valentin Costache susține că titlul se va decide la foto-finiș.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 15:19
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 15:42

CFR a scăpat printre degete cele trei puncte în meciul cu FCSB, din etapa a 22-a a Ligii 1, terminat 3-3, pe Arena Națională. După una dintre cele mai spectaculoase confruntări din actuala ediție, echipa lui Toni Petrea a câștigat un punct cu noroc, în urma golului marcat de Iulian Cristea, în finalul partidei.

Deși CFR pare scăpată în câștigătoare, chiar dacă punctele se vor înjumătăți înaintea play-off-ului, Valentin Costache anticipează că lupta se va da până la final, lăsându-le speranțe elevilor lui Petrea.

FCSB nu a făcut niciun transfer în această pauză competițională, în timp ce campioana s-a întărit mai ales în avanposturi, unde Petrescu are mai multe soluții. Debeljuh a avut aseară o evoluție concludentă, iar pentru postul de atacant central îi mai are pe Dungandzic și Sergiu Buș. 

În plus, și Omrani poate juca atacant central. Costache, fotbalist care impresionează prin pătrunderile sale în vitezeă, mai ales pe flancuri, și-a spus părerea la finalul partidei din etapa a 22-a. 

"Suntem mulţumiţi şi cu un egal, deşi ar fi fost bine sâ câştigăm. Vine ş playoff-ul, se înjumătăţesc punctele, va fi greu, va fi alt campionat. Nu este titlul adjudecat, probabil se va decide în ultima sau penultima etapă. Eram foare supăraţi, când primeşti în minutul 90+4 gol, nu prea e ok, te afectează la moral.

Încă nu suntem sută la sută, cred că pentru oameni a fost un meci frumos, şase goluri, la opt seara, duminică...Dacă sunt la fel ca şi azi, dacă dau goluri, am şanse la naţională", a declarat Valentin Costache, la finalul meciului de pe Arena Națională.

  • CFR este lider în clasamentul Ligii 1, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte.
  • Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.
Modifică setările cookies