"Ai vrut sa-l lovesti pe Coltescu?" Reactie de ultima ora a lui Webo in scandalul MONDIAL de la PSG-Basaksehir

"Ai vrut sa-l lovesti pe Coltescu?" Reactie de ultima ora a lui Webo in scandalul MONDIAL de la PSG-Basaksehir

Reactiile nu se mai opresc dupa PSG - Basaksehir! Incidentele in care au fost implciati arbitrii romani la partida jucata in urma cu fix doua saptamani sunt in continuare un subiect fierbinte la nivel mondial.

Omul de la care a plecat totul, Pierre Webo, a facut noi comentarii pe marginea evenimentelor de pe Parc des Princes.

Camerunezul a vorbit cu publicatia pariziana "Jeune Afrique". Le-a spus jurnalistilor cum a trait seara nebuna din Champions League.

"Cand te-au vazut, multi s-au temut ca o sa-l lovesti pe Sebastian Coltescu..." - i-a transmis jurnalistul de la JA lui Webo.

"Nu mi-am permis sa fiu violent... Am fost nervos, simteam mania, dar mi-am pastrat controlul. Sunt un om calm, dar expresia corpului meu probabil ca i-a facut pe unii sa creada ca o sa-l lovesc. Am fost jucator. Sunt acum educatorul altora din pozitia pe care o am, de antrenor secund. Stiu sa dau un bun exemplu. Nu sunt un om violent, nu a fost in niciun moment vreun pericol legat de o confruntare fizica!", asigura Webo.

Africanul s-a plans ca arbitrul roman nu i-a dat niciun raspuns la intrebarile pe care i le-a adresat: "Nu mi-a zis niciun cuvant. Nici macar unul. Voiam doar sa-mi explice. Niciun arbitru nu mi-a vorbit! L-am intrebat ceva de mai multe ori, nici pe teren nu mi-a vorbit, nici pe culoar, nici dupa. Nu am cerut scuze din partea cuiva, am vrut doar explicatii. Poate ca intr-o zi va cere sa-mi vorbeasca."

Un prim verdict din partea UEFA in 'cazul Coltescu' e asteptat in ianuarie. Comisiile de Judecata ale UEFA au intrat deja in vacanta si revin la birou abia la anul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Conflict între UE și AstraZeneca pe tema vaccinurilor anticovid. Se cere publicare contractului de achiziție
BRAT

Modifică setările cookies