Cristiano Ronaldo Alessandro del Piero juventus Manchester United Serie A Fotbal extern

„Asta era problema lui Cristiano!” Del Piero dezvăluie ce nu a funcționat pentru Ronaldo la Juventus

Cristiano Ronaldo (36 ani) a plecat de la Juventus în vară și a ales să revină la Manchester United. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 23:10
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 23:12

Superstarul portughez nu a trecut prin cea mai bună perioadă a carierei la Juventus, în special în ultimul sezon, când a fost unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai lotului după eliminarea rușinoasă din Champions League, dar și după ce Juve a pierdut și titlul în Serie A. 

Ronaldo a decis să plece și să se întoarcă în Premier League, la Manchester United, iar startul de sezon al „Bătrânei Doamne” este departe de cel așteptat. Juventus este pe locul 16 în clasament și are o remiză și două înfrângeri în primele trei etape. 

  • Cristiano Ronaldo

Alessandro Del Pero a vorbit despre situația de la Juventus și a afirmat cu încredere că echipa va reacționa. 

„Va fi o reacție din partea lui Juventus, sunt sigur, și trebuie să evităm ca acest start prost să cântărească mult pentru cei care nu sunt suficient de puternici pentru a suporta această presiune. Cei cu experiență vor fi fundamentale, și Allegri de asemenea. Acum, trebuie să ne gândim la cei care suntem, fără să ne uităm în urmă. 

Chiesa a fost decisiv la Euro, Dybala în ultimii doi ani a fost cel mai bun de la Juve, în apărare sunt mulți campioni europeni și mai sunt De Ligt, Locatelli și mulți alții. Champions poate ajuta să ridice moralul”, a spus Del Piero pentru Gazzetta dello Sport

„Prestația lui era separată de restul echipei!”

Legendarul fotbalist a comentat și despărțirea italienilor de Cristiano Ronaldo și a dezvăluit ce nu a funcționat pentru superstarul portughez în Italia. 

„Era clar că nu voia să rămână și că, celor de la Juve, să nu plătească un salariu atât de mare le venea mănușă. Cred în continuare că atacul este extrem de competitiv, chiar și fără el. Echipa din jurul lui nu a crescut. 

Deseori, prestația lui era separată de a restului echipei, și asta înseamnă că ceva nu a funcționat. La nivel european, rezultatele nu au fost la înălțime, însă dacă ne gândim că City încă nu a câștigat Champions League înțelegem că investițiile nu duc mereu la victorii”, a spus Del Piero. 

Modifică setările cookies