Cristiano Ronaldo dieta Cristiano Ronaldo Manchester United Premier League Campionate externe

Ronaldo continuă să surprindă! Coechipierii portughezului, inspirați de dieta sa: „Nimeni nu îndrăznea să mănânce”

Cristiano Ronaldo (36 ani) a avut parte de revenirea perfectă în tricoul lui Manchester United. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 17:45
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 17:47

Superstarul portughez și-a marcat revenirea cu o „dublă” înscrisă în poarta lui Newcastle, chiar pe Old Trafford, în fața suporterilor care i-au cântat numele pe tot parcursul meciului, încheiat 4-1. 

La 36 de ani, Ronaldo se află într-o formă fizică de invidiat, iar mulți dintre coechpierii săi îl admiră pentru ambiția de care dă dovadă, dar și pentru strictețea cu care se antrenează. Este deja bine cunoscut faptul că pentru a se menține într-o formă de invidiat, Ronaldo are și o dietă strictă.

  • Cristiano Ronaldo

Reacția colegilor lui Ronaldo: „Nimeni nu îndrăznea să mănânce”

Coechipierii lui Cristiano Ronaldo de la United au rămas uimiți când au văzut dieta strictă pe care portughezul o urmează, după cum a mărturisit Lee Grant, al treilea portar al lui United, într-un interviu acordat pentru TalkSport. Acesta a dezvăluit și care a fost impactul acestuia în rândul jucătorilor. 

„Vineri, când am terminat de mâncat, erau diferite deserturi în meniu, tartă cu mere, brownies cu cremă. Însă nimeni nu îndrăznea să meargă să mănânce. Un coleg m-a întrebat: 'Ce are Cristiano pe farfurie?' Era cea mai sănătoasă farfurie pe care ți-o puteai imagina. Avea diferite farfurii și pe una dintre ele avea quinoa, avocado și câteva ouă fierte. E normal să fie în această formă incredibilă”, a declarat portarul conform Mundo Deportivo

Bucătarul lui Ronaldo i-a dezvăluit secretele

Recent, cel care s-a ocupat de mesele lui Cristiano Ronaldo în perioada în care a jucat pentru Juventus a oferit detalii despre dieta pe care acesta o urma și ce obișnuia să mănânce. 

Primul lucru pe care bucătarul îl menționează este faptul că alimentele utilizate pentru Ronaldo, pentru a menține o dietă echilibrată nu sunt scumpe. Cel mai important este ca ele să fie „sănătoase, accesibile, organice și naturale: pește, pui, vită, ouă, avocado și orez negru”, scrie cotidianul SPORT. 

Modifică setările cookies