Petrescu, aproape sa isi indeplineasca visul! Fostul antrenor al lui CFR Cluj, dorit de o echipa din Anglia pentru care a jucat

Petrescu, aproape sa isi indeplineasca visul! Fostul antrenor al lui CFR Cluj, dorit de o echipa din Anglia pentru care a jucat

Dan Petrescu ar putea reveni in Anglia pentru a-si ajuta fosta echipa sa se salveze de la retrogradare. 

Dan Petrescu ar fi dorit de Sheffield Wednesday, echipa din al doilea esalon al fotbalului din Anglia, dupa ce Tony Pulis, alegerea englezilor nu a reusit sa ajute echipa sa obtina rezultate pozitive. 

Potrivit publicatiei din Arabia Saudita So3ody Sports, "Super Dan" este pe lista lui Sheffield Wednesday. Sursa citata a scris si despre posibilitatea ca antrenorul roman sa mearga la Al Nassr.

"Se pare ca Dan Petrescu nu il va inlocui pe Rui Vitoria, la Al Nassr, ci mai degraba este mai aproape de a experimenta provocarea numita Sheffield Wednesday, in Anglia. Romanul e in fruntea unei liste lungi de candidati, care il include si pe Claude Boyle, dar Petrescu ramane favoritul numarul unu", scrie So3ody Sports.

Sheffield Wednesday este ultima clasata din Championship cu 9 puncte. Ultima echipa care se poate salva de la retrogradare, Nottingham Forest, are cu 4 puncte mai mult decat Wednesday. 

Dan Petrescu a jucat 38 de partide in tricoul lui Sheffield Wednesday, a inscris 4 goluri si a oferit o pasa decisiva. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies