Sigur e el?! Samir Nasri, pe modul 'pufos'! :) Fanilor nu le-a venit să creadă cum a apărut la o lună de la retragere

Samir Nasri Manchester City marseille Fotbal extern Samir Nasri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 10:03
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 10:07

Samir Nasri (34 ani) s-a retras din fotbal în urmă cu o lună. 

Rămas fără club din iulie 2020, după despărțirea de Anderlecht, Samir Nasri a decis să 'agațe ghetele în cui', însă a revenit pe terenul de joc la nici o lună de la retragere. Toate privirile au fost ațintite spre el, din cauza schimbării majore prin care a trecut. 

Nasri a participat la un meci caritabil în care a făcut parte din echipa legendelor lui Marseille, alături de nume precum Didier Drogba sau Robert Pires. Echipa a fost condusă de pe bancă de Arsene Wenger. 

  • Samir Nasri

Ce a atras atenția cel mai mult a fost aspectul fizic al fostului jucător, care a câștigat vizibil câteva kilograme în plus, părând departe de forma care l-a consacrat ca fotbalist. Imaginile cu el au devenit rapid virale, iar fanii au glumit pe seama sa, comparându-l fie cu brazilianul Ronaldo sau spunând că se află într-o formă fizică mai bună decât cea a lui Eden Hazard. 

Nasri, suspendat din fotbal din cauza unui tratament 

Campion al Angliei cu Manchester City în două rânduri, dar și câștigător al Cupei și Supercupei tot alături de „cetățeni”, mijlocașul francez a întâmpinat și probleme de-a lungul carierei. În 2018 a fost suspendat timp de un an, după ce făcuse un tratament interzis în SUA în 2016, iar la revenire a semnat cu West Ham. 

Doar jumătate de an a mai jucat în Premier League, iar apoi a semnat cu Anderlecht, în 2019, însă aventura în Belgia i s-a încheiat cu un an mai târziu. 

De-a lungul carierei, Nasri a mai trecut pe la cluburi precum Arsenal, Sevilla sau Antalyaspor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!