Samuel Umtiti, în lacrimi după ce a fost ţinta rasismului suporterilor echipei Lazio. Reacţia preşedintelui FIFA

Samuel Umtiti Lazio Lazio Roma preşedintelui FIFA Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 09:52
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:02

Fotbaliştii echipei Lecce, Samuel Umtiti şi Lameck Banda, au fost ţinta scandărilor rasiste ale suporterilor formaţiei Lazio Roma la meciul care s-a disputat miercuri, în Serie A, relatează Le Figaro.

Samuel Umtiti, în lacrimi după ce a fost ţinta rasisLa finalul partidei, Umtiti a izbucnit în lacrimi. El a fost încurajat de ppreşedintele clubului Lecce, care l-a îmbrăţişat.

„Când arbitrul a întrerupt meciul şi a aşteptat ca la staţie să se ceară încetarea scandărilor rasiste, Umtiti a cerut ca el să continue jocul, pentru că voiaa să răspundă pe teren insultelor primite. A reacţionat ca un campion adevărat”, a spus Saverio Sticchi Damiani, preşedintele clubului Lecce.

Infantino, mesaj de susținere pentru Umtiti

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a reacţionat cu un mesaj de susţinere postat pe Instagram: „Solidaritate cu Samuel Umtiti şi Lameck Banda – să strigăm tare şi clar: NU RASISMULUI! Fie ca marea majoritate a fanilor, care sunt oameni buni, să ia atitudine pentru a-i face să tacă pe toţi rasiştii odată pentru totdeauna!”.

Lacce a învins miercuri cu scorul de 2-1 echipa Lazio, revenind de la 0-1. Au marcat Immobile ’14 pentru Lazio şi Strefezza ’57 şi Colombo ’71 pentru Lecce. Ştefan Radu a fost rezervă la echipa Lazio.mului suporterilor echipei Lazio. Reacţia preşedintelui FIFA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!