(P) Anul nou vine cu SuperMeciuri în Spania! Real, Barca şi Atletico sunt favorite în prima etapă din 2022

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 08:52
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 09:22

Spectacolul din LaLiga revine odată cu intrarea în noul an.

Spectacolul din LaLiga revine odată cu intrarea în noul an! Meciurile din runda cu numărul 19 din Spania sunt programate duminică şi luni, iar granzii sunt favoriţi. 

Real Madrid are 23 de victorii cu Getafe în campionat 

Pentru primul meci din 2022, elevii lui Carlo Ancelotti se deplasează pe Coliseum Alfonso Pérez pentru meciul cu Getafe. 1.60 este cota ca Real Madrid să câştige partida

Din cele 32 de meciuri jucate împotriva lui Getafe în campionat, Real Madrid a câştigat 23 de partide. De altfel, Los Blancos sunt neînvinşi în ultimele şapte deplasări de la Getafe. 

Real este în vârful ierarhiei din Spania, cu 46 de puncte, opt mai multe decât Sevilla, care are însă un meci mai puţin jucat. Benzema şi Vinicius sunt în mare formă, starurile Realului marcând împreună 25 de goluri în acest sezon. 

Atletico poate urca pe loc de Liga Campionilor 

Rayo Vallecano este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din LaLiga. Micuţa echipă din Vallecas, un cartier al Madridului, este pe locul 4 după 18 meciuri jucate. 

Atletico este chiar în spatele lui Rayo, la un singur punct distanţă. În ciuda stagiunii actuale, Atletico are avantajul istoric în partida cu Rayo. Echipa lui Diego Simeone a câştigat ultimele cinci meciuri directe, iar în ultimele patru nu a primit gol. 

De asemenea, ultimul victorie a lui Rayo Vallecano pe terenul lui Atletico Madrid s-a produs în august 1999. Atletico, cota 1.37, este mare favorită în meciul cu Rayo Vallecano

Misiune uşoară pentru Barcelona

Barcelona pare că este pe drumul cel bun cu Xavi antrenor. Catalanii sunt neînvinşi în ultimele trei partide de campionat, ultimul rezultat fiind unul de egalitate cu Sevilla, echipa de pe locul doi. 

Pentru prima etapă din 2022, Barca merge în deplasare la Mallorca, acolo unde a câştigat 11 din ultimele 12 partide. În total, Barca a câştigat ultimele şapte meciuri cu Mallorca, având o medie de patru goluri marcate pe meci. De aceea, Barcelona este favorită să se impună şi în acest meci

Sevilla închide etapa 

Sevilla, singura echipă care pare că are şanse de a îi pune probleme liderului Real, închide prima etapă din Spania, din 2022, în deplasare cu Cadiz, echipă aflată în zona roşie a clasamentului.

 Sevilla a câştigat ultimele trei meciuri împotriva lui Cadiz şi porneşte ca favorită şi în partida de luni seară. 1.78 este cota Sevillei că se va impune în deplasare

Cadiz, formaţia la care este împrumutat Florin Andone, a câştigat doar două meciuri în sezonul actual şi are a doua cea mai slabă apărare, cu 31 de goluri primite, după Levante, „lanterna roşie” din LaLiga. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!