Fotbal extern

EXCLUSIV Nicolae Stanciu, spre China. Cum a comentat Marcel Pușcaș, la Ora Exactă în Sport

Știrea zilei a fost comentată la Ora Exactă în Sport de Marcel Pușcaș, președintele formației FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:45
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:57

Mijlocașul român a primit o ofertă "greu de refuzat" din partea formației chineze Wuhan FC, anunță publicația cehă Idnes, care precizează că și Slavia Praga este dispusă să renunțe la Stanciu în această iarnă. Cehii anunță plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga

Nicolae Stanciu, spre China

Wuhan FC, formație care a evitat la limită retrogradarea în sezonul trecut, ar oferi o sumă apropiată de cea plătită de Slavia Praga în 2019, când l-a transferat pe Stanciu de la Al Ahli, adică aproximativ patru milioane de euro. 

Marcel Pușcaș, președintele echipei FCU Craiova, a comentat la Ora Exactă în Sport, joi dimineața, transferul lui Nicolae Stanciu. 

"Financiar o să-i fie precis mai bine. Din punct de vedere fotbalistic e un pas înapoi. Acum cui îi pasă de pasul înainte? Probabil că lui Stanciu nu-i mai pasă. Au fost jucători de-a lungul timpului care au părăsit Europa și n-au mai fost convocați la națională.

Țin minte la Pițurcă, la Răzvan Lucescu, Puiu Iordănescu. Joacă în Golf, în Japonia, nu-l mai convocăm!", a declarat Marcel Pușcaș, la Ora Exactă în Sport. 

Modifică setările cookies