Juventus, campioana transferurilor in ultimii 10 ani: a luat 577 de jucatori! City a cheltuit cei mai multi bani! Cum arata TOPUL INVESTITIILOR

Juventus, campioana transferurilor in ultimii 10 ani: a luat 577 de jucatori! City a cheltuit cei mai multi bani! Cum arata TOPUL INVESTITIILOR

Din articol

Manchester City a platit cei mai multi bani pentru transferurile din ultimii 10 ani.

Manchester City a cheltuit cel mai mult in ultimii 10 ani pe transferuri. Englezii au transferat 278 de jucatori in total si au platit peste 1,5 de miliarde de euro. Juventus a transferat cei mai multi jucatori, 577 la numar, si a cheltuit peste 1,2 miliarde de euro.

Cei de la transfermarkt au facut un top al tuturor transferurilor realizate in ultimii 10 ani de catre echipele care domina fotbalul european.

Kevin de Bruyne, Rodri, Riyad Mahrez, Joao Cancelo, Aymeric Laporte, Raheem Sterling, Benjanmin Mendy, John Stones si Kyle Walker au castigat peste 50 de milioane de euro pentru a o ajuta pe City sa castige ultimele doua titluri de campioana. City a vandut in ultimii 10 ani 280 de jucatori, pentru care a primit in total peste 450 de milioane de euro si are un sold negativ, 1,2 miliarde de euro.

Clubul care a transferat cei mai multi jucatori in ultimii 10 ani este Juventus.

Topul complet

Barcelona si Real Madrid au platit peste 1,2 de miliarde de euro pentru transferuri, catalanii au adus 131 de jucatori, in timp ce Real a transferat 129.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies