Dinamo PCH Superliga Scandal la Buzău! PCH atacă organizatorii meciului! Ce s-a întâmplat

Scandal la Buzău! PCH atacă organizatorii meciului! Ce s-a întâmplat  

Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 21:27
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 22:04

Suporterii PCH reclamă faptul că, la începutul patrtidei, nu au fost lăsați să intre pe stadion. Aceștia reclamat, printr-o postare publicată pe pagina oficială de Facebook, că organizatorii meciului de la Buzaă nu i-au lăsat să intre pe stadion:

"Deschideți porțile stadionului Organizatorii au închis porțile fără niciun motiv, înainte de începerea meciului. Sunt sute de suporteri afară! Unii au venit de la sute de km. Au toți bilete și test covid. 

  • Scandal la Buzău! PCH atacă organizatorii meciului! Ce s-a întâmplat

Cerem ca organizatorii acestei partide să plătească pentru această bataie de joc! Așa cum noi plătim amenzi pentru lucruri mult mai puțin serioase, să plătească și cei care comit această ilegalitate și blochează intrarea suporterilor la meciul pentru care au plătit un bilet!"

Ulteriir, problema a fost rezolvată, iar suporterii au putut asista la partidă, anuntă oficialli Chindiei. 

„Nu este adevărat. Cred că au intrat cu toții pe stadion. Am fost lângă forțele de ordine, nu a fost nicio problemă. Am ținut legătura cu liderii galeriei lui Dinamo înaintea meciului, cu Elias. Cred că dacă ar fi fost probleme, m-ar fi sunat”, a spus Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!