Fotbal extern

În plin scandal cu Wanda Nara, Mauro Icardi este așteptat în Premier League! Clubul care va negocia cu PSG

În plin scandal cu Wanda Nara, cu care a fost aproape de divorț, Mauro Icardi (28 de ani) ar putea pleca de la PSG.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 12:30
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 13:02

Una dintre variantele apărute pentru atacantul argentinian este Chelsea, campioana Europei, care va negocia cu gruparea pariziană transferul vârfului sud-american, notează jurnalistul Ekrem Kanour.

Icardi joacă la PSG din 2019 și a fost transferat pentru 50 de milioane de euro. Există posibilitatea ca acesta să-și dorească o nouă provocare, mai ales pentru că, la Paris, trio-ul Neymar-Mbappe-Messi s-a impus rapid în echipa lui Pochettino.

  • Wanda Nara și Mauro Icardi

Mauro Icardi, împăcare cu soția sa?

După zile de scandal și postări controversate, dar și zvonuri conform cărora el ar fi început să o amenințe, Wanda a pus capăt tuturor speculațiilor. Impresarul a postat un mesaj pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de soțul său, lămurind care este situația cuplului. 

„Fotografiile pe care le-am încărcat în ultimele luni arată cât debine eram și cât de fericiți eram. Începând cu ce s-a întâmplat, am fost extrem de rănită. I-am cerut zilnic lui Mauro divorțul. 

Când și-a dat seama că nu e cale de întoarcere, mi-a zis că nu putem continua așa, că dacă divorțul era singura cale prin care să punem capăt durerii, atunci asta vom face. Am fost la avocat. În două zile Mauro a acceptat toate condițiile și am semnat acordul.

Ziua următoare mi-a scris o scrisoare așa cum nimeni nu a făcut-o vreodată: 'Ți-am oferit totul și ai totul, sper să fii fericit pentru că asta m-ar face și pe mine fericit'. Atunci mi-am dat seama de un lucru: având totul nu am de fapt nimic dacă nu sunt alături de el. 

Sunt sigură că acest moment rău prin care am trecut ne va uni și ca cuplu, dar și ca familie. Important este că am avut amândoi libertatea de a pune stop istoriei noastre de 8 ani, însă cu sufletul sătul de lacrimi, eliberați, ne-am ales din nou. Te iubesc, Mauro”, a scris Wanda pe Instagram. 

Modifică setările cookies