GALERIE FOTO Wanda a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Ce se întâmplă cu ea și Icardi după ultimul scandal: „I-am cerut divorțul zilnic!”

Wanda Nara Mauro Icardi scandal Wanda Nara si Mauro Icardi Stiri Wanda Nara și Mauro Icardi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 08:25
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 08:37

Wanda Nara și Mauro Icardi au trecut prin clipe dificile în ultimele săptămâni. 

Totul a plecat de la o postare a agentului, în care a atacat o femeie, lăsând de înțeles că a fost înșelată. De atunci, Wanda a șters toate pozele cu soțul său și l-a blocat pe Instagram, însă acesta părea mai convins ca niciodată să o recâștige înapoi. 

După zile de scandal și postări controversate, dar și zvonuri conform cărora el ar fi început să o amenințe, Wanda a pus capăt tuturor speculațiilor. Impresarul a postat un mesaj pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de soțul său, lămurind care este situația cuplului. 

  • Wanda Nara și Mauro Icardi

„Și-a dat seama că nu e cale de întoarcere!”

„Fotografiile pe care le-am încărcat în ultimele luni arată cât debine eram și cât de fericiți eram. Începând cu ce s-a întâmplat, am fost extrem de rănită. I-am cerut zilnic lui Mauro divorțul. 

Când și-a dat seama că nu e cale de întoarcere, mi-a zis că nu putem continua așa, că dacă divorțul era singura cale prin care să punem capăt durerii, atunci asta vom face. Am fost la avocat. În două zile Mauro a acceptat toate condițiile și am semnat acordul. 

Ziua următoare mi-a scris o scrisoare așa cum nimeni nu a făcut-o vreodată: 'Ți-am oferit totul și ai totul, sper să fii fericit pentru că asta m-ar face și pe mine fericit'. Atunci mi-am dat seama de un lucru: având totul nu am de fapt nimic dacă nu sunt alături de el. 

Sunt sigură că acest moment rău prin care am trecut ne va uni și ca cuplu, dar și ca familie. Important este că am avut amândoi libertatea de a pune stop istoriei noastre de 8 ani, însă cu sufletul sătul de lacrimi, eliberați, ne-am ales din nou. Te iubesc, Mauro”, a scris Wanda pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!