Golgheterul Rusiei la Cupa Mondiala, suspectat de DOPAJ! O ancheta OFICIALA a fost deschisa! Reactia jucatorului
Marti 11 Septembrie 2018, 15:50

Golgheterul Rusiei la Cupa Mondiala, suspectat de DOPAJ! O ancheta OFICIALA a fost deschisa! Reactia jucatorului

Rusii au fost suspectati de dopaj la Cupa Mondiala, cand au ajuns pana in sferturi. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Autoritatile antidoping spaniole il cerceteaza pe mijlocasul rus Denis Cheryshev (Valencia) pentru posibila utilizare a unei substante care imbunatateste performantele sportive, scrie DPA.

''Am deschis o ancheta in colaborare cu Agentia Rusa Antidoping si cu Agentia Mondiala Antidoping (AMA/WADA)'', a anuntat marti Agentia Spaniola pentru Protectia Sanatatii in Sport.

Internationalul rus Denis Cheryshev, 27 de ani, a negat ca ar fi folosit o astfel de substanta.

''Nu am incalcat niciun regulament, sunt curat. Cred ca problema se va rezolva curand. Este neplacut sa se scrie asa ceva despre mine'', a spus Cerisev, dupa victoria nationalei tarii sale (5-1) cu Cehia, intr-un meci amical.

Cheryshev a marcat 4 goluri pentru nationala de fotbal a tarii sale la Cupa Mondiala, Rusia, tara gazda, fiind eliminata de Croatia, in sferturi, dupa loviturile de departajare (4-3).

Rusia a fost marea surpriza de la Mondial, echipa care a trimis fosta campioana mondiala si europeana Spania acasa. Rusii au fost acuzati de dopaj, insa au negat vehement orice acuzatie. Sportivii rusi s-au confruntat cu multe cazuri de dopaj in ultimii ani, iar echipa olimpica a Rusiei a fost interzisa la ultima Olimpiada de iarna. Chiar pregatirea fizica exemplara a fost marele atu al Rusiei la Mondial.