Dezvaluiri INCREDIBILE: Lui Tiriac i s-a propus sa o preia pe Bayern Munchen!!! Ce raspuns a dat

Dezvaluiri INCREDIBILE: Lui Tiriac i s-a propus sa o preia pe Bayern Munchen!!! Ce raspuns a dat

Ion Tiriac a refuzat sa preia conducerea clubului de fotbal Bayern Munchen.

S-a intamplat in 1985, cand germanii i-au oferit miliardarului roman sansa de a prelua clubul german, insa campionul de la Roland Garros din 1970 s-a opus, motivand ca nu s-ar pricepe la fotbal indeajuns de bine.

"Eu am avut decenta si moralitatea cand mi s-a oferit acum 30-35-45 de ani Bayern Munich pe masa sa spun Beckenbauer. Altcineva e foarte bun pentru asta, eu pot sa va spun cum sa faceti lojele si cum sa castigati mai multi bani, dar nu intru in fotbal," a spus Ion Tiriac intr-un interviu acordat pentru Eurosport. In prezent, Bayern ocupa locul 7 in Bundesliga, la 7 puncte in spatele liderului Monchengladbach, dar a fost singura echipa care a reusit sa obtina maximumul de puncte in faza grupelor Ligii Campionilor.

Cat castiga Ion Tiriac din turneul ATP Masters 1000 de la Madrid

 

Cat despre competitia Masters 1000 din acelasi oras unde se desfasoara prima editie a Cupei Davis cu noul format, Tiriac a spus: „As vinde turneul de la Madrid, pentru ca am obosit sa ma bat cu toti nebunii, cu toti dobitocii, cu primarul. Duminica trecuta m-a intrebat daca nu fac un stadion nou. Eu nu mai pot. Saptamana trecuta am vorbit cu prim-ministrul de la Bayern, sa vad daca vor sa construiasca sau nu un stadion. E ghinionul meu ca turneul e intr-o tara (n.r. Spania) unde cel mai ieftin bilet e de sapte euro, pe cand in Germania e de 47 de euro.”

„Madridul castiga din treaba asta cu turneul 130 de milioane de euro, din taxe, din hoteluri etc. Nu zic ca vreau nici 10% din cat obtin ei. Mie imi da 7-8 milioane orasul. Dar acum imi mai trebuie un stadion de 10.000 de locuri,” a adaugat acelasi Ion Tiriac pentru SportED Talks.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT