CUTREMURATOR! Hategan a aflat la pauza meciului dintre Olanda si Germania ca mama lui a murit si a inceput sa planga in hohote! Van Dijk l-a luat in brate! Povestea care face acum inconjurul lumii

UEFA a lansat al doilea episod din seria 'Man in the middle'!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 19:07
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 21:41

Productia pune accent pe povestile necunoscute ale arbitrilor de top ai Europei. Cel mai bine cotat central roman al momentului, Ovidiu Hategan, este eroul celui de-al doilea episod, publicat astazi pe site-ul UEFA.

Delegat la partida dintre Olanda si Germania (2-2) din Nations League, din noiembrie 2018, Hategan a trait o experienta cumplita in vestiarul arbitrilor, la pauza meciului. Atunci a aflat ca mama lui murise cu cateva minute in urma! Incurajat de colegii din brigada si de seful arbitrilor de la UEFA, italianul Rosetti, Hategan a reusit sa duca partida pana la capat.

"Am vazut ca am doua apeluri nepreluate, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula. Am sunat si am aflat ce s-a intamplat. Am inceput sa plang, am vorbit cu Roberto Rosetti, mi-a zis ca e alaturi de mine. M-a sustinut, au contat foarte mult vorbele lui. Mi-a zis sa intru pe teren si s-o fac pentru memoria mamei mele. Asa s-a intamplat, stiu cat de mandra era de mine. A doua oara nu cred ca as mai face la fel, dar atunci am putut sa intru pe teren", isi aminteste Hategan.

La final, Van Dijk i-a vazut lacrimile din ochi si a venit sa-l imbratiseze. Imaginile au ajuns in toata lumea, iar povestea lui Hategan a devenit cunoscuta la nivel mondial.

"Repriza a doua a fost un rollercoaster de emotii pentru mine. Am un psihic foarte puternic, dar acea experienta a fost una care m-a doborat. Aveam lacrimi in ochi, plangeam, iar capitanul Olandei a vazut asta. Am vrut sa ies imediat de pe teren, nu mai puteam sa fiu acolo", dezvaluie arbitrul roman.

CITESTE SI

Modifică setările cookies