BREAKING NEWS | BOMBA: "Si-a dat acordul!" Mircea Lucescu si-a gasit echipa si revine in fotbalul MARE! Cu ce club va semna

BREAKING NEWS | BOMBA: "Si-a dat acordul!" Mircea Lucescu si-a gasit echipa si revine in fotbalul MARE! Cu ce club va semna

Mircea Lucescu va semna cu o echipa din Rusia.

Mircea Lucescu, antrenor care este liber de contract de mai bine de jumatate de an, dupa ce a fost selectionerul Turciei, s-a inteles verbal cu Dinamo Moscova, formatie care evolueaza in campionatul din Rusia. Anuntul a fost facut de impresarul lui Lucescu, Arcadie Zaporojanu, care afirma ca mai e nevoie sa se rezolve doar niste lucruri organizatorice, insa Mircea Lucescu si-a dat acordul verbal pentru a o prelua pe Dinamo Moscova.

Mircea vrea sa o antreneze pe Dinamo, si-a dat acordul. Acum mai trebuie rezolvate chestiuni organizatorice. Negocierile sunt intr-o pauza", a spus Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o in Rusia pe Zenit Saint Petersburg in sezonul 2016-2017. Dinamo Moscova se afla pe locul 15 in clasamentul primei ligi din Rusia, cu doar 10 puncte acumulate dupa 12 meciuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de coronavirus la un renumit spital din București. Cum a reușit o asistentă să-și infecteze colegii
BRAT