Luis Suarez Cruz Azul Mexic Uruguay Fotbal extern

NEWS ALERT ”Bombazo!”. Luis Suarez și-a găsit echipă! Destinație surpriză pentru fostul atacant de la Barcelona și Liverpool

Luis Suarez (35 de ani) a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Club Nacional, formația la care revenise în Uruguay.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2022, 20:44
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2022, 20:45

Fostul atacant de la Liverpool și Barcelona a refuzat o ofertă de la Gremio și este acum foarte aproape de a se înțelege cu o echipă din Mexic: Cruz Azul, formația care a terminat pe locul șapte în sezonul precedent din campionatul Mexican.

”Bombazo!”. Așa a descris MedioTiempo negocierile lui Luis Suarez la Cruz Azul. 

”Bomba anului”, a scris și Octave Sports, citându-l pe jurnalistul Federico Buysan, care a spus că ar mai fi doar câteva detalii de pus la punct în contractul lui Luis Suarez cu gruparea mexicană.

Cariera lui Luis Suarez

Atacantul a evoluat de-a lungul carierei sale profesioniste la Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool, FC Barcelona și Atletico Madrid.

Cele mai multe apariții le-a bifat pentru gruparea catalană, 283, unde a reușit să se impună pe tabelă de 195 de ori și să paseze decisiv în 113 apariții.

În această clipă, Luis Suarez este cotat pe piață, conform Transfermarkt, la 4 milioane de euro, însă în 2016, pe când era legitimat la FC Barcelona, atacantul valora 90 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!