Luis Suarez gremio MLS Nacional Campionate externe

Luis Suarez rămâne fără contract și a refuzat deja prima echipă! Clubul care l-a dorit pe starul uruguayan

După ce s-a despărțit de Atletico Madrid, Luis Suarez a ales să se întoarcă în Uruguay, acolo unde a ales-o pe Nacional.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 18:08
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 18:07

Suarez a câștigat un titlu de campion în sezonul 2005/06 cu Club Nacional, iar după ce a revenit la formația din Uruguay, după 16 ani, l-a câștigat și pe cel de-al doilea. Însă, contractul atacantului este pe cale să expire, iar ofertele nu au întârziat să apară.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a scris pe rețelele social media faptul că Gremio l-a contactat pe Suarez, dar uruguayanul a refuzat echipa din Brazilia, având alte planuri la mijloc.

În urmă cu puțin timp, Luis Suarez a dezvăluit pentru Marca faptul că o posibilă mutare în MLS ar fi cel mai plauzibil transfer al fotbalistului: „E una dintre posibilități”, a spus uruguayanul atunci, potrivit citat de ESPN.

Cariera lui Luis Suarez

Atacantul a evoluat de-a lungul carierei sale profesioniste la Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool, FC Barcelona și Atletico Madrid.

Cele mai multe apariții le-a bifat pentru gruparea catalană, 283, unde a reușit să se impună pe tabelă de 195 de ori și să paseze decisiv în 113 apariții.

În această clipă, Luis Suarez este cotat pe piață, conform Transfermarkt, la 4 milioane de euro, însă în 2016, pe când era legitimat la FC Barcelona, atacantul valora 90 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies