Anunt soc din Argentina! Amenintare cu bomba pe aeroportul de pe care urma sa plece Leo Messi

Anunt soc din Argentina! Amenintare cu bomba pe aeroportul de pe care urma sa plece Leo Messi

Sperietura mare trasa de oamenii din Rosario.

Leo Messi s-a intors in orasul sau natal din Argentina, Rosario, dupa ce a reusit sa castige Copa America alaturi de nationala antrenata de Scaloni, insa nu toate au fost precum fotbalistul si-a imaginat, iar acesta a dat de probleme.

Conform Tyc Sports, o amenintare cu bomba a fost data pe aeroportul international din Rosario, insa aceasta s-a dovedit a fi falsa, in cele din urma. Fortele de ordine au evacuat toate persoanele de pe aeroport, ca o masura de precautie, iar dupa ce a fost inspectata zona si totul a fost blocat timp de o ora, intreaga activatate a revenit la normal.

Angajatii aeroportului sustin ca au vazut o persoana cu mai multe valize, iar in momentul in care fortele de ordine l-au intrebat ce transporta, individul respectiv a spus ca are o bomba. Sursa citata adauga ca Messi planuia sa plece inca de ieri din Argentina, insa a decis sa-si prelungeasca sederea in tara natala cu o zi

. Fotbalistul ramas liber de contract de la 1 iulie, dupa ce contractul cu Barcelona i-a expirat, ar urma sa plece in aceasta seara catre Spania, "desi avionul nu are inca un program confirmat".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies