Christian Eriksen Brenford Anglia

VIDEO Christian Eriksen, pasă de gol spectaculoasă pentru Brenford. Danezul și-a etalat calitățile cu o execuție de clasă 

Christian Eriksen a fost titular în partida pe care Brendford a câștigat-o în etapa 29 din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 19:56
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 20:17

Formația antrenată de Thomas Frank s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Burnley, după dubla lui Toney. 

Primul gol a fost marcat de-abia în minutul 85, în urma unui assist de excepție al lui Eriksen, iar al doilea gol a reprezentat transformarea unei lovituri de pedeapsă. 

Fanii danezului nu au întârziat să posteze mesaje de apreciere pe rețelele de socializare după reușita spectaculoasă. "Eriksen s-a întors!", "Acesta este piciorul 'slab' al lui Eriksen" sunt doar câteva dintre comentarii. 

De la problemele cardiace avute la Euro-2020, Eriksen trăieşte cu un defibrilator, ceea ce l-a obligat să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, acest tip de aparat fiind considerat incompatibil cu practicarea fotbalului profesionist din Italia. Ceea ce nu este cazul în Anglia.

Eriksen: „Cât a fost mort? Cineva a răspuns: 'cinci minute'”

Eriksen îşi aminteşte totul despre data de 21 iunie 2021, cu excepţia a cinci minute: “Îmi amintesc totul, cu excepţia a cinci minute. Mi s-a spus apoi că au fost cinci minute, în rest îmi amintesc totul – lovitura, mingea venind în genunchiul meu... M-am trezit apoi cu oameni în jurul meu şi am simţit presiunea pe piept, încercam să respir, iar apoi m-am trezit. Am deschis ochii şi am văzut oameni în jurul meu. Nu înţelegeam ce se întâmplă. M-am gândit: ‘Am păţit ceva la picioare/ Mi-am rupt spatele? Pot să îmi ridic piciorul?’. Apoi, în ambulanţă am auzit pe cineva întrebând: ‘Cât a fost mort?’ şi cineva a spus: ‘cinci minute’. Atunci am auzit prima dată că am fost mort”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!