FORESTA - DINAMO 0-4 | "Un meci aproape perfect!" Cum a comentat Uhrin situatia de la Dinamo dupa anuntul exploziv al lui Negoita

Foresta Cupa Romaniei Dinamo Dusan Uhrin Cupa Romaniei FORESTA - DINAMO 0-4 | "Un meci aproape perfect!" Cum a comentat Uhrin situatia de la Dinamo dupa anuntul exploziv al lui Negoita
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Octombrie 2019, 21:46
Data actualizarii: Miercuri 30 Octombrie 2019, 21:51

FORESTA - DINAMO | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Dinamo trecut fara emotii de Foresta, cu 4-0. Chiar daca scorul a fost clar in favoarea echipei sale, Dusan Uhrin a declarat, dupa meci, ca moldovenii merita tot respectul pentru felul in care au jucat si au reusit sa le puna problemele elevilor sai. 

"Aproape perfect. A fost un meci dificil pentru noi. Am un mare respect pentru Suceava, a fost un super meci. 4-0 e foarte mult, dar ar fi trebuit sa se termine, nu stiu, 7-3 probabil. In partea a doua am jucat mai bine. Am jucat fotbal pentru oamenii de aici si pentru fanii dinamovisti, sunt bucuros. 

(n.r. despre situatia de la Dinamo) Nu a fost dificil pentru ca noi ne-am gandit la meci. Asa e viata, asa se intampla la echipe, am vrut sa jucam fotbal. Nu vorbesc despre afaceri, nu sunt facut pentru afaceri", a spus Dusan Uhrin la finalul partidei. 

Dupa victoria cu Foresta, Dinamo s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!