FORESTA - DINAMO | "Era normal ca Dinamo sa se califice!" Petre Grigoras: "Publicul cred ca a apreciat si incercarea noastra de a ne ridica la nivelul lor!"

foresta suceava Cupa Romaniei Dinamo Cupa Romaniei FORESTA - DINAMO | "Era normal ca Dinamo sa se califice!" Petre Grigoras: "Publicul cred ca a apreciat si incercarea noastra de a ne ridica la nivelul lor!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Octombrie 2019, 21:38
Data actualizarii: Miercuri 30 Octombrie 2019, 21:42

FORESTA - DINAMO | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Foresta nu a putut repeta meciul nebun din urma cu 19 ani. Sucevenii au pierdut in Cupa cu Dinamo, scor 0-4, iar dinamovistii s-au calificat in sferturi.

Petre Grigoras, antrenorul Forestei, nu a fost suparat de rezultat. Grigoras se astepta ca Dinamo sa treaca mai departe desi diferenta de scor i s-a parut prea drastica.

"Trebuie sa-i felicitam pe oaspeti pentru victorie si calificare. Cred ca pe undeva era normal. S-a vazut diferenta de valoare si de experienta. Putin cam sever scorul. Publicul cred ca a apreciat si incercarea noastra de a ne ridica la nivelul adversarului. Nu a trebuit sa-i motivez prea mult. Pentru unii e o rampa de lansare un astfel de meci, pentru altii e poate unic in viata sa joace in nocturna contra unui adversar ca Dinamo", a declarat Petre Grigoras la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!