ULTIMA ORA! Nationala Germaniei si-a SUSPENDAT doi oameni din staff dupa incidentele de la meciul cu Suedia!

Germania Campionatul Mondial de Fotbal CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Germania - Suedia Cupa Mondiala 2018 Nationala Germaniei si-a SUSPENDAT doi oameni din staff dupa incidentele de la meciul cu Suedia!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 11:13
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 11:15

Suedezii s-au declarat dezgustati de gesturile nemtilor de la finalul partidei, decise de lovitura lui Kroos din prelungiri. 

Echipa Germaniei nu le va incredinta nicio functie oficiala, la urmatorul sau meci, celor doi membri ai staff-ului care au provocat un incident la finalul meciului cu Suedia (2-1), disputat sambata seara, in cadrul Cupei Mondiale 2018, a anuntat Federatia germana de fotbal (DFB).

In cadrul procedurii deschise de FIFA, DFB a prezentat luni propriile concluzii referitoare la comportamentul celor doi membri ai staff-ului sau, Uli Voigt, din cadrul serviciului media, si Georg Behlau, insarcinat intre altele cu logistica deplasarilor.

Cei doi, care se aflau pe banca germana sambata, au sarbatorit victoria echipei lor cu gesturi pe care suedezii le-au considerat provocatoare, dupa golul din ultimele secunde marcat de Toni Kroos.

In concluziile sale, DFB precizeaza ca a gasit "nepotrivite" gesturile celor doi, pe care le "regreta". Voigt si Behlau si-au cerut scuze pentru comportamentul lor.

Independent de o eventuala sanctiune pronuntata de FIFA, Federatia germana a stabilit ca cei doi "nu vor fi insarcinati cu nicio functie in partea centrala a stadionului", la urmatoarea intalnire, impotriva Coreei de Sud, programata miercuri la Kazan.

Potrivit regulamentului FIFA, fiecare echipa poate avea 11 membri ai staff-ului sau pe banca de rezerve la fiecare meci, inclusiv antrenorul.

Delegatia germana este compusa din 51 de persoane, jucatori, antrenori, analisti, medici si fizioterapeuti, serviciul de presa, securitate, logistica, trei bucatari, responsabili cu marketingul si tehnicieni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!