Achraf Hakimi Campionatul Mondial din Qatar naționala Marocului CM 2022

FOTO Moment emoționant la Mondialul din Qatar! Modul special în care Achraf Hakimi a sărbătorit victoria surprinzătoare cu Belgia

Marocul a dat peste cap toate calculele hârtiei și a obținut o victorie nescontată în fața Belgiei, scor 2-0,  într-un meci din Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:28
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:31

Belgienii au controlat partida și au avut marile ocazii, însă cei care au înscris au fost marocanii, în minutul 73, la o fază în care și portarul belgian Courtois a avut o contribuție majoră.

Marocanii au mai lovit o dată în minutul 90+2 prin Zakaria Aboukhlal și au stabilit rezultatul final al partidei, scor 2-0.

Hakimi, moment emoționant la finalul meciului cu Belgia

La finalul meciului, Achraf Hakimi a sărbătorit într-un mod aparte victoria cu Belgia. Acesta a mers la marginea terenului și și-a sărutat mama pe frunte. Aceasta i-a oferit la schim o îmbrățișare, fotbalistul îndreptându-se ulterior la vestiare.

Maroc întâlnește în ultimul meci din grupe reprezentativa Canadei, joi, de la ora 17:00. Învingătoarea își va asigura prezența în „optimi”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!