Balonul de Aur Luka Modric luka modric balonul de aur Modric Balonul de Aur voturi balonul de aur Campionate externe Scandal dupa Balonul de Aur! "Fantoma" care putea influenta castigatorul: nu l-a votat pe Modric

Scandal dupa Balonul de Aur! "Fantoma" care putea influenta castigatorul: nu l-a votat pe Modric

Luka Modric este castigatorul Balonului de Aur in 2018.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Decembrie 2018, 10:20
Data actualizarii: Sambata 08 Decembrie 2018, 10:24

Cristiano Ronaldo si Griezmann au completat podiumul, Mbappe a fost pe 4, iar Messi a terminat cursa abia pe pozitia a cincea. Ca in fiecare an, nici aceasta editie a Balonului de Aur nu a fost lipsita de controverse.

Potrivit MundoDeportivo, jurnalistul care reprezenta Insulele Comore nu exista in realitate. Conform sursei citate, Addou Boina, numele sub care s-a votat din partea Insulelor Comore nu exista, iar institutia de presa pe care teoretic o reprezenta a fost inchisa in urma cu sase ani.

"Sunt surprins sa vad ca ziarul Albalad Comores exista. Stiu sigur si aceasta e realitate: ziarul a fost inchis in urma cu 6 ani. Si niciodata nu a existat un reporter cu numele de Addou Boina", a declarat Toimimou Abdou, fost fotoreporter al ziarului.

"Fantoma" Addou Boina l-a vazut pe Mbappe drept cel mai bun jucator din 2018. Francezul a fost urmat, in topul oferit de Insulele Comore, de Modric, Ronaldo, Hazard si Salah.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!