Razboiul dintre SUA si Iran AFECTEAZA fotbalul! Motivul ULUITOR pentru care jucatorul lui Ajax a abandonat cantonamentul din Qatar

Tensiunile dintre Statele Unite ale Americii si Iran au repercursiuni asupra sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Ianuarie 2020, 16:03
Data actualizarii: Joi 09 Ianuarie 2020, 16:16

Ajax Amsterdam se afla in cantonament in Qatar, insa conflictul dintre SUA si Iran, afecteaza pregatirea olandezilor. Fundasul Sergino Dest a decis sa paraseasca Qatarul din acest motiv, deoarece nu se simte in siguranta.

Jucatorul lui Ajax s-a nascut in Olanda, insa tatal sau este american, iar el joaca pentru nationala Statelor Unite ale Americii. De aceea, tanarul de 19 ani a decis sa abandoneze cantonamentul si sa se intoarca in Olanda, unde se va antrena singur.

Nationala de fotbal a SUA si-a anulat cantonamentul din Qatar

Nu este prima astfel de decizie luata in lumea fotbalului. Cu 5 zile in urma, nationala de fotbal a Statelor Unite ale Americii, care trebuia sa sustina cantonamentul in Doha, Qatar, si-a anuntat decizia de a anula planul din cauza tensiunilor dintre SUA si Iran, dupa uciderea lui Soleimani.

"Din cauza situatiei dezvoltata in regiune, nationala SUA a decis sa amane calatoria in Qatar programata. Intre timp, lucram la aranjamente alternative pentru pregatirea meciurilor impotriva nationalei din Costa Rica. Lucram cu Asociatia Fotbalului din Qatar pentru a gasi o oportunitate in viitorul apropiat, pentru ca echipa noastra sa experimenteze facilitatile si ospitalitatea de prima clasa a Qatarului"
, a scris Federatia SUA.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies