fc barcelona AC Milan ernesto valverde Gennaro Gattuso Ricard Puig Campionate externe

MILAN - BARCELONA | Pustiul despre care vorbeste toata lumea dupa meci! I-a luat tricoul lui Iniesta si a facut senzatie la 18 ani: "Asta e frumusetea fotbalului, e poezie!"

Barcelona a pierdut amicalul de la International Champions Cup, insa fanii au descoperit un nou pusti propus de La Masia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 August 2018, 12:37
Data actualizarii: Duminica 05 August 2018, 12:41

Ricard Puig este numele aflat pe buzele fanilor Barcei dupa partida amicala dintre AC Milan si FC Barcelona, castigata de italieni cu 1-0. Intrat pe teren din postura de rezerva in toate partidele amicale ale Barcei de la International Champions Cup, Puig a impresionat cu adevarat in fata Milanului.

Puig a purtat numarul 8, cel pe care Iniesta l-a avut in ultimul deceniu la Barca, si a impresionat. Totusi, dupa meci, jucatorul de doar 18 ani a spus ca nu se asteapta sa fie promovat la echipa mare in sezonul urmator: "Uneori complimentele trebuie puse deoparte si sa te concentrezi pe fiecare zi. Sunt foarte fericit, dar acum a venit momentul sa ma intorc la echipa B, echipa mea" a spus tanarul jucator dupa partida.

Ernesto Valverde a indemnat la calm in ceea ce il priveste pe Puig dupa partida: "Desigur, suntem foarte fericiti de raspunsul tuturor celor veniti de la echipa secunda. Riqui (Puig) a facut o repriza secunda foarte buna, insa trebuie sa fim calmi cu tinerii jucatori. Suntem entuziasmati (de Supercupa cu Sevilla), este vorba despre castigarea unui trofeu, nu daca intra Riqui sau nu" a fost raspunsul lui Valverde cand a fost intrebat daca Puig va fi convocat pentru partida cu Sevilla din Supercupa Spaniei.

Calmul cerut de Valverde a fost insa spulberat de Gattuso. Antrenorul Milanului l-a ridicat in slavi pe pustiul Barcelonei: "Chiar daca Barcelona are jucatori care arata ca niste copii, ei ating mingea cu o asemenea eleganta. Asta e frumusetea fotbalului. Este o poezie. Este ceva ce nu poti copia. Este ceva ce necesita ani pentru a putea sa realizezi. Este modul in care simt jocul. Sunt putin gelos pe modelul de joc al Barcelonei" a spus Gattuso.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies