Jurgen Klopp si-a ales PREFERATUL dintre Messi si Ronaldo: "Este aproape de perfectiune, dar il prefer pe el!" 

Jurgen Klopp si-a ales PREFERATUL dintre Messi si Ronaldo: "Este aproape de perfectiune, dar il prefer pe el!" 

Antrenorul lui Liverpool a fost pus in fata unei alegeri dificile, cand a fost intrebat cine este mai bun dintre Messi si Ronaldo. 

Leo Messi si Cristiano Ronaldo sunt considerati doi dintre cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, desi inca se face dezbatere legata de cel mai bun dintre cei doi. 

Unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului, Jurgen Klopp a vorbit despre cei doi jucatori si a afirmat ca il prefera pe Messi, desi il admira extrem de mult pe Ronaldo. 

"Pentru mine, cel mai bun este Messi, insa nu pot sa nu il admir pe Ronaldo. Explicatia este urmatoarea. Am jucat impotriva celor doi si sunt aproape imposibil de aparat. 

Insa, Messi nu se incadreaza in cerintele fizice ale unui jucator la nastere. Daca ti-ai putea creiona jucatorul perfect, ar avea inaltimea lui Ronaldo, ar putea sari si alerga la fel de repede precum o face el. La toate astea adaugi si atitudinea lui totala, este absolut perfect si profesional, nu se poate mai bine de atat. 

De cealalta parte este micutul Messi care face totul sa para extrem de simplu. De aceea imi place de el mai mult, ca jucator pe teren. Insa, Cristiano este un jucator incredibil. 

Este dificil sa alegi, insa ce au cei doi in comun este ca si-au lasat amprentele pe o perioada atat de lunga de timp. Exista jucatori tineri care au potential similar, insa sa faci asta pe o perioada lunga de timp este si mai incredibil", a declarat Jurgen Klopp pentru canalul de YouTube freekickerz. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mită de 89.000 de euro la spitale din Brașov și Harghita. Procurorii DNA au început ancheta
BRAT

Modifică setările cookies