FOTO Fotbalistul care a spus că „Liverpool are un loc aparte în inima sa”, decizie clară cu privire la viitorul său

Josko Gvardiol Bundesliga Red Bull Leipzig Campionate externe
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 20:38
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 20:37

Josko Gvardiol a fost integralist în fiecare meci pentru naționala Croației la Campionatul Mondial din Qatar.

Croatul, evaluat la 75 milioane de euro pe site-urile de specialitate, a spus recent într-un interviu că „Liverpool este clubul visurilor sale” și că urmărea fiecare meci al „cormoranilor” alături de tatăl său în copilărie.

Fotbalistul care a spus că „Liverpool are un loc aparte în inima sa”, decizie clară cu privire la viitorul său

Josko Gvardiol este în acest moment legitimat la Red Bull Leipzig și mai are contract cu nemții până la finalul lui iunie, 2027. Croatul a vorbit, însă despre viitorul său, având în vedere că a impresionat peste măsură la Mondial.

„Planul meu e să rămân aici. Cred că toți au văzut declarația lui Max Eberl (n.r. managerul general al echipei), sunt ok cu asta”, a precizat Gvardiol, conform jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Ce a spus managerul general al lui Red Bull Leipzig despre Gvardiol

„Mulțumită prelungirii cu Josko, avem puterea acțiunilor în propriile mâini. Clubul a făcut foarte bine. Fotbalul a ajuns nebun, nu avem niciun interes să-l vindem pe Josko Gvardiol în vară”, a spus Max Eberl, potrivit 4-4-2.ch.

Croatul este produsul celor de la Dinamo Zagreb și a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist la reprezentativele under-17 și under-19 ale echipei, ca în 2019 să ajungă la trupa mare.

Doi ani mai târziu, Josko Gvardiol a făcut pasul în Bundesliga, la Red Bull Leipzig, moment în care cota sa pe piață, potrivit Transfermarkt, era de 19 milioane. Acum, croatul este evaluat la 75 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!