Cu ce a ajuns sa se ocupe Hakan Sukur, atacantul legendar al Galatei. Acesta risca inchisoarea daca paseste pe pamant turc
Joi 08 Martie 2018, 13:30

Cu ce a ajuns sa se ocupe Hakan Sukur, atacantul legendar al Galatei. Acesta risca inchisoarea daca paseste pe pamant turc

Hakan Sukur a fost erou pentru milioane de turci, dar acum este amenintat cu inchisoarea. Presedintele turc Erdogan il vrea dupa gratii.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Hakan Sukur s-a dedicat dupa retragerea din cariera de fotbalist profesionist politicii. El a ajuns, insa, sa fie adversar politic cu actualul presedinte Recep Tayyp Erdogan, iar puterea de la Ankara il vrea la inchisoare!

Sukur, care traieste acum in Statele Unite, este acuzat in Turcia ca l-a insultat pe presedintele Erdogan si pe numele sau exista un mandat.

Presa americana scrie ca fostul mare atacant, care nu se mai poate intoarce in tara natala, incearca sa isi continue viata in Statele Unite.

Sukur si-a deschis o patiserie de succes in Palo Alto, in apropiere de San Francisco.

Hakan Sukur traieste in California, in zona bogata din Palo Alto - Silicon Valley.

Tuts, localul deschis de el, vinde produse de patiserie turcesti, precum si preparate internationale.

Hakan Sukur a marcat 295 de goluri pentru Galatasaray si a mai jucat de-a lungul carierei la Inter, Parma, Blackburn si Torino.

51 de goluri a marcat Hakan Sukur pentru nationala Turciei.

Hakan Sukur a facut parte chiar din partidul lui Erdogan, AKP.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor