Chelsea poate fi depunctată din cauza lui Roman Abramovich!

Roman Abramovich Chelsea Campionate externe Roman Abramovich / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 14:25
Data actualizarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 14:25

Roman Abramovich (57 de ani) a renunțat anul trecut la acțiunile clubului Chelsea, pe care l-a condus timp de 19 ani.

Cotidianul The Guardian a scris că Abramovich, care a deţinut clubul timp de 19 ani până când a fost sancţionat de guvernul britanic anul trecut, a folosit companii offshore pentru a efectua plăţi care par să fi fost în beneficiul lui Chelsea.

Chelsea poate fi depunctată din cauza lui Roman Abramovich!

Premier League investighează deja clubul după ce noii săi proprietari au devenit conştienţi de "posibila raportare financiară incompletă" legată de perioada Abramovich şi au transmis informaţiile pe care le-au descoperit ligii şi altor autorităţi de reglementare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei de la Chelsea ar putea fi depunctați, anunță britanicii de la Telegraph. Și așa londonezii sunt într-o situație delicată în clasament. 

După ce au ratat prezența în cupele europene în sezonul predecent, gruparea de pe Stamford Bridge este acum pe locul zece, cu 16 puncte, la egalitate cu Brentford și la nouă puncte distanță de locurile ce asigură prezența în cupele europene.

După reluarea campionatului, Chelsea va avea parte de trei jocuri dificile. În deplasare cu Newcastle, ”acasă” cu Brighton și pe Old Trafford cu Manchester United.

Cu Roman Abramovich patron, Chelsea a cucerit cinci titluri, cinci FA Cup, trei Cupe ale Ligii, două Supercupe ale Angliei, două Ligi ale Campionilor, două Europa League și o Supercupă a Europei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!