Al-Hilal s-a reorientat, după ce l-a pierdut pe Leo Messi

al-hilal Leo Messi Neymar Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 17:34
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 17:34

Leo Messi (35 de ani) a ales să joace la Inter Miami, în Major League Soccer, după despărțirea de PSG.

Barcelona a sperat într-o revenire a starului sud-american pe Camp Nou, iar Al-Hilal a vrut să-l convingă pe Messi să joace în Arabia Saudită cu un contract fabulos, de aproape un miliard de euro pentru două sezoane.

Al-Hilal s-a reorientat, după ce l-a pierdut pe Leo Messi

Messi a spus ”pas” arabilor, dar și clubului său de suflet, și a acceptat oferta lui David Beckham de a juca la Inter Miami. 

După ce au fost refuzați de argentinian, Al-Hilal s-a reorientat și îl ”monitorizează” acum pe Neymar (31 de ani), care mai are contract cu PSG până în 2025, scrie jurnalistul Ekrem Konur.

Imediat după ce varianta ”Messi la Barcelona” a picat, spaniolii au scris că Neymar și-ar fi dorit să revină pe Camp Nou, acolo unde a mai evoluat între 2013 și 2017.

Brazilianul deține, în continuare, recordul pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului: 222 de milioane de euro, de la Barcelona la PSG, în 2017.

Leo Messi: ”Partea economică nu a fost o problemă pentru mine”

„Adevărul e că partea economică nu a fost niciodată o problemă pentru mine și niciun obstacol. Niciodată nu am ajuns acum să vorbim despre contract. S-a vorbit despre o propunere, însă nu a existat una formală, scrisă, semnată, pentru că nu a fost nimic și nu știam dacă se poate face sau nu. 

A existat intenția, însă nu puteam înainta cu nimic, nu am vorbit nici de bani. Dacă ar fi fost o chestiune de bani m-aș fi dus în Arabia sau în altă parte. Mi se păreau mulți bani și adevărul este că decizia are legătură cu alte lucruri, nu cu banii”, a spus Leo Messi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!