După Leo Messi, un alt fost jucător de la Barcelona i-a spus ”da” lui Inter Miami!

Sergio Busuqets fc barcelona Inter Miami Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 16:47
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 16:47

Sergio Busquets (34 de ani) nu va mai fi jucătorul celor de la FC Barcelona începând cu sezonul următor.

Aflat la gruparea catalană din iulie 2008, Sergio Busquets își va duce contractul până la final (30 iunie 2023) și va pleca, ulterior, de la echipa care l-a format și la care a arătat o formă sclipitoare de-a lungul timpului, chiar și la o vârstă înaintată.

Surpriză uriașă! Sergio Busuqets refuză banii arabilor și prinde un transfer de top

  • Potrivit informațiilor oferite de publicația Tuttomercatoweb, Sergio Busquets a primit oferte de la Al-Hilal și Al-Nassr, pe care însă le-a refuzat

Aceeași sursă a mai specificat faptul că Sergio Busquets s-a gândit bine și a decis să accepte oferta celor de la Inter Miami, unde fostul său coleg, Lionel Messi, a fost anunțat oficial de către gruparea din Major League Soccer (MLS).

  • Sergio Busquets

Asta înseamnă că Busquets și starul argentinian se vor reîntâlni pe teren drept colegi, după o lungă perioadă de timp. Sergio Busquets își va încheia cariera în Statele Unite, au mai notat jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

Cifrele lui Sergio Busquets

Sergio Busquets și-a făcut junioratul la CD Badia del Valles (1995-1996), CEF Barbera Andalucia (1996-1999) și UE Lleida (1999-2003). A ajuns la Barca U19 în 2005, de la Academia Jabac, a evoluat și pentru echipa a doua a catalanilor, iar din 2008 s-a aflat la gruparea de seniori a Barcelonei.

De atunci și până acum, Sergio Busquets, cotat în prezent la cinci milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, a bifat 722 de apariții pentru FC Barcelona, a reușit să marcheze doar 18 goluri și să paseze decisiv în 45 de situații, în aproape 57.000 de minute petrecute în echipamentul catalanilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!