Baschet

Dezvaluiri SOCANTE in cazul lui Kobe Bryant! Sotia legendei NBA este terifiata de ce au putut face politistii

Vanessa Bryant si-a pierdut sotul si fiica, Gianna, in accidentul de elicopter care a avut loc in urma cu o luna.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Martie 2020, 10:14
Data actualizarii: Luni 02 Martie 2020, 10:17

Sotia indoliata a lui Kobe Bryant este absolut devastata la aflarea ultimelor vesti, conform carora politia a aratat poze cu trupul neinsufletit al baschetbalistului de la locul accidentului.

Departamentul de Politie din Los Angeles ar fi cel vinovat de acuzatiile pe care le face sotia lui Bryant, dupa cum scrie Los Angeles Times, politistii fiind informati ca nu vor avea probleme daca pastreaza pozele cu baschetbalistul decedat. Avocatul Vanessei Bryant, Gary Robb a declarat ca femeia a mers la politie pe 26 ianuarie, in ziua accientului si a cerut ca in zona respectiva sa nu se poata zbura si sa fie protejata de fotografi.

  • Dezvaluiri SOCANTE in cazul lui Kobe Bryant! Sotia legendei NBA este terifiata de ce au putut face politistii

"Era extrem de important pentru ea asta, voia sa protejeze demnitatea tuturor victimelor si familiile lor. La acel moment, Seriful Alex Villanueva ne-a asigurat ca vor lua toate masurile pentru a proteja intimitatea familiilor", a declarat Gary Robb.

Cu toate astea, politistii ar fi aratat pozele cu corpul lui Bryant intr-un bar, ceea ce a infuriat-o pe Vanessa, care va lua toate masurile pentru ca cei vinovati sa fie pedepsiti.

CITESTE SI

Modifică setările cookies