Vești proaste pentru Radu Drăgușin! Anunțul făcut în presa engleză

radu dragusin Dorin Goian Tottenham Anglia Radu Drăgușin / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 20:55
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 20:54
Radu Drăgușin, tânărul fotbalist român care a făcut senzație în această iarnă cu transferul său la Tottenham, primește vești din ce în ce mai neferifcite.

După ce a avut oportunitatea de a juca în două meciuri ca titular la Tottenham, profitând de accidentarea lui Micky van de Ven, Radu Drăgușin s-a întors pe banca de rezerve a echipei londoneze.

A rămas pe bancă la meciul cu West Ham (1-1), la fel ca și în partida de aseară, contra lui Nottingham Forest (3-1). Mai mult, fundașul care i-a luat locul în echipă a și marcat în ultima etapă un gol de cinci stele. 

  • Radu Drăgușin, pe bancă la Tottenham - Manchester City / Foto: Captură Pro Arena

Dorin Goian: "Să nu-și piardă încrederea"

Cu doar 229 de minute jucate în cele trei luni de la transferul său la Tottenham, fundașul român în vârstă de 22 de ani nu a reușit să se impună în echipa londoneză, iar toată lumea în jurul lui îi cere răbdare. Inclusiv fostul internațional, Dorin Goian, ale cărui cuvinte au fost preluate de presa din Anglia.

"Mesajul meu este să nu-și piardă încrederea și să se antreneze foarte bine. El trebuie să arate antrenorului că este valoros, iar de fiecare dată când intră pe teren, fie pentru o repriză, fie pentru un meci sau câteva minute, să joace cât mai bine. Eu sunt convins că va avea multe oportunități să joace. Este important să nu-și piardă cumpătul și încrederea!" a declarat Dorin Goian, conform Digisport.

"Drăgușin nu va fi folosit în primul 11", scriu englezii.

Jurnaliștii englezi aduc însă vești proaste pentru "tricolor". Situația lui Radu Drăgușin pare să nu se schimbe nici în sezonul următor, iar acesta va rămâne în continuare rezervă și va juca doar dacă titularii Romero sau Van de Ven se accidentează.

"În timp ce fanii lui Spurs și experții pot repeta că o echipă puternică trebuie să aibă jucători de calitate pe bancă, realitatea este că fotbaliștii de top nu vor să stea pe bancă. Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori preferă continuitatea și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 decât în cazul în care Romero sau Van de Ven se accidentează," au notat cei de la Spurs Web.

Problema pentru Drăgușin este că antrenorul Ange Postcoglou nu-i mai oferă nici minute în finalul meciurilor, așa cum făcea la început. În ultima vreme, în afară de meciurile în care l-a înlocuit pe olandezul accidentat, "tricolorul" a început jocurile pe banca de rezerve și acolo a rămas până la final.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!